Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 1.5Ah Прибор

7,990 ден

BDCDD12BAFC-QW

Нема Залиха

Дупчалка/одвртувач со мотор од 10.8V и вртежен момент од 25Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 2 батерии од 1.5Ah, полнач, алуминиумски куфер за транспорт и складирање и 100 парчиња неопходен прибор за секоја намена.

Напон 10.8 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини /
Максимален вртежен момент 12.5-26 Nm
Број на вртежи 0-550 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина / Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm