Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 1.5Ah

3,990 ден 6,699 ден

BDCDD12B-XK

Нема Залиха

Напон 10,8 V
Капацитет на батерија 1,5 Ah
Механички брзини

1

Максимален вртежен момент 26 Nm
Број на вртежи 550 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm