Аку. дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah

4,999 ден 5,999 ден

BDCDC18-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1,5 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 30 Nm
Број на вртежи 650 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm
preloader