Аку. дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah Smart Tech

8,590 ден

BDCDC18KST-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент 30 Nm
Број на вртежи 0-650 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

Новата Black+Decker 18V дупчалка/одвртувач со Smart Tech батерија за многу нови и униктни можности. Оваа моќна алатка има доволно снага за дупчење и штрафење во дрво, метал и пластика. Smart Tech батеријата доаѓа со USB порта за полнење на вашите паметни уреди и Bluetooth конекција за поврзување со Smarttech апликацијата. Со помош на апликацијата можете да го проверите статусот на батеријата во секое време, можете да ја лоцирате батеријата доколку не се сеќавате каде сте ја оставиле. Имате можност да ја заклучите батеријата со еден клик во апликацијата и да ја оневозможите функционалноста на алатот во случаи кога нечија безбедност е во прашање. Во самата апликација можете да пронајдете и бројни детални инструкции за вашите идни проекти.