18V Дупчалка/одвртувач 18V 2×1.5Ah AUTOSENSE

4,990 ден 9,990 ден

ASD18K-QW

Нема Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1,5 Ah
Механички брзини /
Максимален вртежен момент 28 Nm
Број на вртежи 800 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm