Аку. комби. чекан SDS-Plus 18V 1.4Ј

17,990 ден

BCD900E2K-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 2.5 Ah
Ударна енергија 1.2 J
Број на вртежи 0-6650 rpm
Број на удари 0-1880 bpm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Макс. дупчење со круна / mm
Макс. дупчење во дрво 24 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Прифат на стезна глава sds plus
Тежина 3.2 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина 373 mm
Висина 282 mm
Ширина / mm