Аку. косилка за трева Тример E-Drive 18V 2Ah 28cm

14,290 ден

STC1820EPC-QW

Нема Залиха

Влезна моќност W
Ширина на сечење cm
Број на вртежи rpm
Дијаметар на конец mm
Капацитет на садот за трева L
Број на подесиви висини на сечење
Висина на сечење mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
// Paste your Google Analytics code here