Аку. ножици за жива ограда 18V 45cm 2Ah

12,990 ден

GTC18452PC-QW

Нема Залиха

Влезна моќност 18 V
Должина на ножот 45 cm
Ширина помеѓу забите 18 mm
Движења на ножот 1300 /min
Кочница на ножот 1 sec
Тежина 2.75 Kg
Должина 1020 mm
Висина 260 mm