Аку. одвртувач 3.6V 1.5Ah со брз полнач

3,790 ден

BCF611CK-QW

Нема Залиха

Напон 3.6 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 5.5 Nm
Број на вртежи 180 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво mm
Макс. дупчење во метал mm
Капацитет на стезна глава mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm