Аку. Одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm; со лед лампа

1,390 ден 2,790 ден

BDCSFL20AT-QW

Нема Залиха

Напон 3.6 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини /
Максимален вртежен момент 5.5 Nm
Број на вртежи 180 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво / mm
Макс. дупчење во метал / mm
Капацитет на стезна глава 1/4
Тежина Kg
Тежина со батерија 0.4 Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

Овој одвртувач со интегрирана ЛЕД светилка е одличен за недостапни и слабо видливи места. Со вртежен момент од 5.5Nm и 180rpm, секоја домашна задача ќе ја завршите брзо и со леснотија. Со едно копче се менува позицијата на одвртувачот во два агли и едено право ниво. ЛЕД светлото ви обозможува работа во темни места а батеријата останува наполнета и до 18 месеци, што значи дека секогаш сте спремни за вашиот следен проект.