Аку. Одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm

2,390 ден

CS3652LC-QW

Нема Залиха

Средете ги работите дома со Li-Ion одвртувачот на BLACK+DECKER. Со вртежен момент од 5.5Nm и 180rpm, секоја домашна задача ќе ја завршите брзо и со леснотија. ЛЕД светлото ви овозможува работа во темни места а батеријата останува наполнета и до 18 месеци, што значи дека секогаш сте спремни за вашиот следен проект. Доаѓа со аголен адаптер за аголно завртување на не достапни места, полнач за батеријата и бит одвртувач H4.

Напон 3.6 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент 5.5 Nm
Број на вртежи 180 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво / mm
Макс. дупчење во метал / mm
Капацитет на стезна глава 6.25 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија 0.64 Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm