Аку. одвртувач 3.6V 1.5Ah Gyro

1,999 ден 3,999 ден

BDCS361-QW

Има Залиха

Напон 3.6 V
Капацитет на батерија 1.3 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 4.3 Nm
Број на вртежи 200 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво mm
Макс. дупчење во метал mm
Капацитет на стезна глава 6.25 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

Уникатен батериски одвртувач со интегриран жироскоп. Технологија која овозможува со едно копче и со движење на раката во саканата насока да ги регулирате бројот на вртежи и насоката на вртење. Лесно за употреба но моќно. Единствено од Black+Decker.

preloader