Аку. одврт. со телескопски држач 3.6V со битови

2,199 ден 2,999 ден

AS36LC-QW

Има Залиха

Напон 3.6 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 7.7 Nm
Број на вртежи 180 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво mm
Макс. дупчење во метал mm
Капацитет на стезна глава mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm
preloader