Аку. реципрочна пила 18V без опрема

4,790 ден

BDCR18N-XJ

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија / Ah
Движења во минута 0-3000 spm
Висина на движење 22 mm
Аголно сечење до / °
Сечење во дрво до 70 mm
Сечење во метал до 15 mm
Сечење во PVC до / mm
Сечење на обоени метали до / mm
Тежина 1.7 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm