Аку. убодна пила 18V без опрема

5,290 ден 5,590 ден

BDCJS18N-XJ

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија / Ah
Движења во минута 2500 spm
Висина на движење / mm
Аголно сечење до 45 °
Сечење во дрво до 55 mm
Сечење во метал до 8 mm
Сечење во PVC до 12 mm
Сечење на обоени метали до / mm
Тежина 2.22 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина 290 mm
Висина 250 mm
Ширина 100 mm