Апарат за заварување INVERTOR Co2 350A MIG/MAG

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

119,990 ден

Има Залиха

Карактеристики

Влезен напон 1Phx230 Volt
Осигурувач 25/16 Amp
Инсталациона моќност 8.0 Kw
Напон на отворено коло 60 Volt
Работен циклус 25-250@100%
50-250@100%
15-250@100%
MMA
MIG
TIG
Опсега на струја на заварување 25-250 Amp
Положби за заварување 21
Димензии 907x367x747 mm
Тежина 51.5 Kg

Опис

Инвертерскиот апарат за заварување Awelco од MIG серијата заварува MIG–MAG / FLUX / MMA / TIG DC–LIFT постапки кој има микропроцесорска контрола.
Лесно и брзо прилагодување на Mig заварувањето го прави овој инвертор едноставен за употреба. Ова гарантира одличен резултат дури и за помалку искусни заварувачи. Лесен, компактен и на тркала, лесно може да се транспортира. Станува збор за професионален апарат за заварување.
Опремена е и со микропроцесорска контрола на заварувањето со гас и без гас.
Користи котури од 5Kg и 15Кg.
Термостатска заштита, пренапон, недоволно напон, прекумерна струја, (+/- 15%).
Исто така, овој инвертор овозможува заварување на алуминиум.
Произведено во Италија.

Жица што се заварува:
Челична жица- 0.6-1.2 mm
Жица од нерѓосувачки челик- 0.6-1.2 mm
Алуминиумска жица- 0.8-1.2 mm
Самозаштитна жица- 0.8-1.2 mm
Електрода што се заварува- 1.6-6 mm

Дополнителни Информации

Платформа

Бренд