Апарат за заварување INVERTOR MIG/TIG/MMA 200А SYNERGIC

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

105,990 ден

Нема Залиха

Карактеристики

Влезен напон 1Phx230 Volt
Осигурувач 25 Amp
Инсталациона моќност 6.0 Kw
Напон на отворено коло 72 Volt
Работен циклус

30-180@100%
30-200@100%

30-180@100%

MMA
MIG

TIG

Опсега на струја на заварување 30-200 Amp
Положби за заварување 21
Димензии 475x225x375 mm
Тежина 25.0 Kg
EAN: 8004389592106 SKU: DOUBLEPULSEMIG Категории: ,

Опис

Новиот 2500 е најмоќниот и пренослив еднофазен, синергичен инвертер MIG од 240 V на пазарот. DUBLE PULSEMIG
Оваа машина има неверојатен циклус на работа од 200 ампери на 100% и тежи само 25 кг бидејќи е толку пренослив
што е одлична за употреба на лице место и може да се пофали со рејтинг IP 23. Додадено на овие придобивки, има
издржливо челично куќиште електростатски фарбано со рамка за апсорпција на удари .
ТЕХНОЛОГИЈАТА НА ИНВЕРТЕР се користи за да се испорачаат исклучителни карактеристики на импулсниот лак
што му овозможува на операторот да постигне извонредни резултати на заварување на широк опсег на основни метали.
СИНЕРГИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА НА ДИГИТАЛНА КОНТРОЛА е совршено порамнување на засилувачите и волтите прикажани
во дебелина на заварлива плоча. Ова значително го намалува времето на поставување и распрснувањето на заварот што
рез улт ира со з ашт еда на т рудот и т рошо
цит е з а чист ење .
Иновацијата „КОРЕКЦИЈА НА ФАКТОРОТ НА МОЌНОСТ“ е вклучена во оваа машина што му овозможува на изворот на
енергија да толерира флуктуации на напојувањето/влезниот напон од +15% над напонот и -20% под напон, заштитувајќи го
изворот на енергија од скокови, падови и пренапони, со што се заштитува опремата и обезбедува константни карактеристики .
Технологијата SINGLE PULSE обезбедува мазна, конзистентна зрна за заварување. Одличен изглед и контрола при заварувањето.
Технологијата DOUBLE PULSE постигнува чист изглед на заварениот спој што претходно можеше да се постигне само со AC TIG.

Дополнителни Информации

Тежина 19 кг
Димензии 47.5 × 22.5 × 37.5 cm
Платформа

Технологија

Бренд