Апарат за пуканки 1100W

2,190 ден

BXPC1100E

Има Залиха

Апарат за пуканки со влезна моќност од 1100W, на кој потребни му се 3 минути за да ги зготви пуканките.

Благодарение на неговиот систем за готвење со топол воздух, можете да зготвите здрави пуканки без масло, вештачки ароми, заситени масти, конзерванси или соли. Со апаратот за пуканки лесно и брзо ќе ти зготвите истите, а кога ќе се разлади садот пребришете го само со влажна крпа.