АР Перач под висок притисок топла вода 5000W 200 bar инукциски мотор

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

169,990 ден 188,800 ден

Има Залиха

Карактеристики

Влезна моќност 5000 W
Проток на вода 900 l/h
Максимален притисок 150 bar
Tемпература на топла вода 80
Тип на мотор тофазен /
Должина на цревото 10 m
Тежина 94,0 Kg
Должина 705 mm
Висина 740 mm

Опис

• 3 керамичка клипа
• Автоматски бајпас вентил со
нулирање на притисокот во главата на пумпата
• Трифазен електромотор со термичка заштита
• Систем за целосно запирање на машината за перење под притисок
• Безбедносен прекинувач за притисок за исклучување на котелот во случај на недостиг на вода
• Вертикален котел од нерѓосувачки челик, со систем за ладење на горилникот
• Регулација на притисокот
• Резервоар за дизел гориво од 14 l,
• Термостат
• Вградено вшмукување детергент
• Вграден резервоар за детергент од 6 l
• Филтер за вода и филтер за вшмукување на дизел гориво
• Должина на електричен кабел 5 m

Дополнителни Информации

Платформа

Бренд