БД Дупчалка вибрациска
550W во куфер

4,690 ден 4,990 ден

BEH550K-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 550 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент / Nm
Број на вртежи 0-2800 rpm
Удари во минута 47600 bpm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 1.84 Kg
Должина 280 mm
Висина 270 mm