Индустриски фен 1750W 460-600 степени

1,690 ден 1,890 ден

KX1650-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1750 W
Работна температура 460-600
Проток на воздух 570/740 l/min
Тежина 0.6 Kg