Верижна пила 1800W 35cm

9,990 ден

CS1835-QS

Нема Залиха

Влезна моќност W
Должина на меч cm
Проред на заби на ланец
Број на заби на ланецот
Брзина на вртење на ланецот m/s m²
Капацитет на сечење до cm
Број на вртежи rpm
Аголно сечење до °
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Капацитет на уље ml
Автоматско подмачкување
Кочница на ланецот
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm

Верижна пила со моќност од 1.800W за лесно сечење на дрва со дијаметар до 35cm. Има интегрирана безбедносна кочница на ланецот кој запира со движење за 0.15s. Автоматски систем за подмачкување на ланецот со голем сад со видливи ознаки за капацитетот на уљето. Систем за анти вибрации за комфорт при работењето. Доаѓа со ланец за сечење и клуч за промена на ланецот и затегање на мечот. Пилата е фабрички конзервирана со заштитно средство против корозија но пред почетокот на употреба, потребно е да се стави соодветно уље во резервоарот.