Верижна пила 1800W 40cm

9,990 ден 11,690 ден

CS1840-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1800 W
Должина на меч 40 cm
Проред на заби на ланец 3/8
Број на заби на ланецот 57
Брзина на вртење на ланецот 12.5 m/s m²
Капацитет на сечење до 40 cm
Број на вртежи 6500 rpm
Аголно сечење до / °
Длабочина на сечење при 90° / mm
Длабочина на сечење при 90° со шини / mm
Длабочина на сечење при 45° / mm
Длабочина на сечење при 45° со шини / mm
Капацитет на уље 100 ml
Автоматско подмачкување /
Кочница на ланецот да
Тежина 4,7 Kg
Должина 780 mm
Висина 190 mm

Верижна пила со влезна моќност 1800W и должина на меч 40cm.

Моќен мотор во комбинација со брзина на вртење на ланецот од 12,5m/s и инстант сопирачка со автоматско запирање за помалку од 0,15 секунди, за висока безбедност. Има резервоар со широк отвор за лесно полнење масло без ризик од истурање. Систем против вибрации кој овозможува максимална контрола и удобно користење на пилата и систем за постојано подмачкување на ланецот за да се спречи негово прегревање и да се постигне поефикасно сечење.