Верижна пила 2000W 40cm 6.500rpm

6,990 ден 9,990 ден

BDCS20-QS

Има Залиха

Влезна моќност 2000 W
Должина на меч 40 cm
Проред на заби на ланец 3/8
Број на заби на ланецот 57
Брзина на вртење на ланецот 12.5 m/s m2
Капацитет на сечење до 40 cm
Број на вртежи 6500 rpm
Капацитет на уље 200 ml
Автоматско подмачкување да
Кочница на ланецот да
Тежина 5.5 Kg
Должина mm
Висина mm

Електрична верижна пила со моќност од 2000W и должина на мечот од 40cm. Има двоен прекинувач за поголема безбедност, автоматско подмачкување на ланецот и затегање на ланецот со вграден механизам. Метални забчаници за пренос и автоматска кочница како и безбедносна кочница на при допир на штитникот за рака.