Верижна пила 2200W 45cm

13,990 ден

CS2245-QS

Нема Залиха

Влезна моќност W
Должина на меч cm
Проред на заби на ланец
Број на заби на ланецот
Брзина на вртење на ланецот m/s m²
Капацитет на сечење до cm
Број на вртежи rpm
Аголно сечење до °
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Капацитет на уље ml
Автоматско подмачкување
Кочница на ланецот
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm