Верижна пила Alligator 550W 10cm

5,690 ден 12,990 ден

GK1000-QS

Има Залиха

Влезна моќност 550 W
Должина на меч 10 cm
Проред на заби на ланец 1/4
Број на заби на ланецот 42
Брзина на вртење на ланецот m/s m²
Капацитет на сечење до 10 cm
Број на вртежи rpm
Аголно сечење до °
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Капацитет на уље ml
Автоматско подмачкување да
Кочница на ланецот да
Тежина 3 Kg
Должина mm
Висина mm