ВЕ Заменливи одвртувачи Kraftform VDE со момент клуч 1,2-3,0 Nm 16 ком

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

17,850 ден

Има Залиха

EAN: 4013288188335 SKU: 5135906001 Категории: , ,

Опис

 • 16 делен комплет со заменливи одвртувачи VDE тестирани.Вртежен VDE држач со прилагодлив вртежен момент од 1,2-3,0 Nm VDE тестиран.Комплетот содржи:
  • 1x Kraftform Kompakt VDE 16 Torque
  • 1x Serija 7400 VDE Kraftform рачка со подесив обртен момент (0.3-3.5 Nm)
  • 1x 817 VDE Kraftform рачка за заменливи одвртr: 9×102
  • 2x Kraftform Kompakt VDE 62 iS: PH 1×154, PH 2×154
  • 2x Kraftform Kompakt VDE 65 iS: PZ 1×154, PZ 2×154
  • 2x Kraftform Kompakt VDE 65 iS PZ/S: # 1×154, # 2×154
  • 1x Kraftform Kompakt VDE 67 i TORX®: TX 10×154
  • 3x Kraftform Kompakt VDE 67 iS TORX®: TX 15×154, TX 20×154, TX 25×154
  • 1x Kraftform Kompakt VDE 60 i: 0.4×2.5×154
  • 3x Kraftform Kompakt VDE 60 iS: 0.6×3.5×154, 0.8×4.0x154, 1.0×5.5×154
  • 1x Трака за причврстување

 

Дополнителни Информации

Бренд