Вибрациска брусилка Mouse 120W со микрофилтер

2,690 ден 3,990 ден

KA2000-QS

Има Залиха

Влезна моќност 120 W
Број на вртежи 14000 rpm
Димензии на плочата 110 mm
Димензии на хартијата 110 mm
Ексцентар 1 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm