Вибрациска брусилка Mouse 55W прибор 15 пар

1,990 ден 2,590 ден

BEW230BC-QS

Има Залиха

Влезна моќност 55 W
Број на вртежи 11000 rpm
Димензии на плочата 110 mm
Димензии на хартијата 110 mm
Ексцентар 0.75 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm

Со нејзината компактна големина и триаголна основа за стругање, оваа ексцентрична MOUSE брусилка е идеална за тешко достапни места и ќошеви и рабови. Може да се користи за отстранување на боја, за стругање на корозија, за различни дрвени површини но и за полирање на метал. Лесно променливи хартии за стругање со Velcro системот за затегање. Гумиран и мек ракофат за удобно ракување. Доаѓа со торбичка за складирање и 15 парчиња прибор и додатоци.0