Вибрациска дупчалка 850W 13mm во куфер

4,390 ден 7,990 ден

BEH850K-QS

Има Залиха

Влезна моќност 850 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-3100 rpm
Удари во минута 0-54400 bpm
Макс. дупчење во дрво 32 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 16 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
 

Вибрациска дупчалка со напон 850W и капацитет на стезна глава 13mm.

850W вибрациската дупчалка го има совршениот баланс помеѓу перформансите и практичноста во користењето. Вибрациите со 54.400 удари во минута го олеснуваат дупчењето во цигла и бетон. Со променливата брзина од 0-3.100 вртежи имате комплетна конторола врз работењето. Овој модел доаѓа со пластичен куфер за складирање и транспорт, странична рачка и бургии за метал 4, 6 и 8mm, и 4, 6 и 8mm за бетон и цигла.