Вибрациска мулти брусилка, 200W со 21 додаток во торба

2,990 ден

BEW200LSA-QS

Нема Залиха

Вибрациска мулти брусилка со влезна моќност 200W и 21 додаток во торба.

Ергономски дизајн со гумирана рачка за лесна употреба и задна рачка која овозможува да работите со 2 раце обезбедувајќи дополнителна контрола. Деталното прицврстување и плочите за орбитално и вибрациско дејство ја прават идеална за многу апликации за брусење. Различните плочи за измазнување на контури овозможуваат измазнување на сложени апликации. Поседува интегрирана циклонска екстракција на прашина што овоможува секогаш да имате чиста работна површина. Опцијата Autoselect овозможува автоматски да ги изберете вистинските поставки за брусење врз основа на употребената плоча за постигнување одлични перформанси.

Поседува кабел со должина од 3 метри кој ја прави лесно достапна во работната просторија.

Влезна моќност 200 W
Број на вртежи 12000 rpm
Димензии на плочата 125 mm
Димензии на хартијата 100×165 mm
Ексцентар 1.0 mm
Тежина 1.7 Kg
Должина / mm
Висина / mm