Вибрациска мулти брусилка 200W

3,390 ден 5,490 ден

BEW200-QS

Има Залиха

Влезна моќност 200 W
Број на вртежи 12000 rpm
Димензии на плочата 125 mm
Димензии на хартијата 100×165 mm
Ексцентар 1.0 mm
Тежина 1.7 Kg
Должина / mm
Висина / mm

Вибрациска мулти брусилка со влезна моќност 200W со додатоци.

Ергономски дизајн со гумирана рачка за лесна употреба и задна рачка која овозможува да работите со 2 раце обезбедувајќи дополнителна контрола. Деталното прицврстување и плочите за орбитално и вибрациско дејство ја прават идеална за многу апликации за брусење. Различните плочи за измазнување на контури овозможуваат измазнување на сложени апликации. Поседува интегрирана циклонска екстракција на прашина што овоможува секогаш да имате чиста работна површина. Опцијата Autoselect овозможува автоматски да ги изберете вистинските поставки за брусење врз основа на употребената плоча за постигнување одлични перформанси.

Поседува кабел со должина од 3 метри кој ја прави лесно достапна во работната просторија.