Вибрац. брусилка со 10 хартии 310W 115x230mm куфер

4,690 ден

KA274EKA-QS

Има Залиха

Влезна моќност 310 W
Број на вртежи 6000-11000 rpm
Димензии на плочата 115-230 mm
Димензии на хартијата 115-230 mm
Ексцентар 1 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm