Гарнитура битови за фрезинг 24 парчиња

Категории , SKU: DT70779T-QZ

1.690,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Гарнитура од висококвалитетни битови за фрезинг 23 парчиња.

Гарнитурата содржи:

 • ФИНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА: Дизајнот овозможува за брзо и едноставно користење во секоја позиција на материјалот.
 • ЗА ПОВЕЌЕ МАТЕРИЈАЛИ: Дупчење со фрезинг во дрво, пластика и композити.
 • БРЗОПРОМЕНЛИВ СИСТЕМ: 1/4” шестоаголен прифат за зголемена компатибилност со останати брзопроменливи системи.
 • БИТОВИ СО ФЛЕКСИБИЛНА ТОРЗИОНА ЗОНА “FLEX TORQ”: Оптималната геометрија на битот перфектно се спојува со навртките со што се избегнува губењето на контакт.
 • “TOUGHCASE”+ – Кутија која е дел од компатибилен систем со останати кутии и куфери од програмата на Dewalt. Кутиите може да се спојуваат една со друга или да се фиксираат во вашите постоечки кутии од Dewalt системите.
 • ТРАНСПАРЕНТЕН КАПАК: За брз избор на потребниот прибор.

Содржина:

 • (1)PH1 25mm
 • (2)PH2 25mm
 • (3) PZ2 25mm
 • (2) PZ3 25mm
 • (1) T15 25mm
 • (2) T20 25mm
 • (2) T25 25mm
 • (2) T30 25mm
 • (1) Flip and drive mechanism (hexagonal handle)
 • (1) No. 6 countersink pilot drill
 • (1) No. 8 countersink pilot drill
 • (1) No. 10 countersink pilot drill
 • (1) No. 12 countersink pilot drill
 • (1) No. 6 pilot drill
 • (1) No. 8 pilot drill
 • (1) No. 10 pilot drill

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,61 кг
Димензии (пакет) 22,3 × 22,3 × 4,2 cm
Бренд

EAN: 5054905315900