Гарнитура рачка со додатоци во куфер 40 парчиња

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

SKU: A7062-XJ Категорија: БРЕНД:

Опис

Сетот од 40 парчиња ги содржи следниве елементи:
Бит одвртувачи 25mm Ph1, Ph2, 3x Ph3, Pz1, Pz2, 3x Pz3, 3x SL6, 2x SL8, 3x SL10, T10, T15, T20,
Насадни клучеви 5, 6, 7, 8, 9, 10mm.
Квадратни битови 1, 2, 3rd.
1 рачка одвртувач.