Гарнитура рачка со додатоци во куфер 45 парчиња

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

EAN: 5035048009000 SKU: A7039-XJ Категорија:

Опис

Сетот од 45 парчиња ги содржи следниве елементи:
Бит одвртувачи 25mm 2x Ph1, 3x Ph2, 2x Ph3, 2x Pz1, 2x Pz2, 2x Pz3, 2x SL4, 2x SL6, 2x SL7.2, T10, T15, T20,
Бит одвртувачи 50mm Ph1, 2x Ph2, Ph3, Pz1, Pz2, Pz3, SL4, 2x SL6, SL7.2. Насадни клучеви 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 mm.
Квадратни битови 1, 2, 3rd.
1 рачка одвртувач. Магнетен држач 60 mm.

Дополнителни Информации

Бренд