Глава со конец 1.5mm 50m

350 ден

A6171-XJ

Нема Залиха

Глава со конец за косилка за трева Тример.

Конецот е произведен од висококвалитетни материјали што овозможува оптимални перформанси при работа. Конецот има дијаметар 1.5mm и должина од 50m. За да се гарантира дека Тримерот работи правилно со одличен квалитет на сечење, Black&Decker препорачува користење на оригинален конец.