Глодалка-фреза во куфер 1200W 6, 6.35, 8mm прибор

6,390 ден 7,990 ден

KW1200EKA-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1200 W
Број на вртежи 8000-28000 rpm
Вертикално движење 55 mm
Прифат на главата 6/6.35/8 mm
Максимален дијаметар на глодање 30 mm
Тежина 3.37 Kg
Должина mm
Висина mm