Air Fryer 1500W 3.5L

5,590 ден 7,490 ден

BXAF3500E

Има Залиха

Готвач на пареа со влезна моќност од 1500W за рамномерно готвење со брз систем на циркулација на топол воздух при константна температура.

Има 9 дигитални програми на работа со кој може да се подготви секаков вид на храна, зеленчук, месо, риба, колачи и сл. Со капацитетот од 3,5литри може да се подготват 4-6 порции. Поседува тајмер кој може да се постави помеѓу 0-60 минути, температурата помеѓу 80-200 степени и звучен индикатор кој покажува кога готвењето е завршено. Рачката има топлинска изолација што овозможува олеснето ракување, а нелизгачките ногарки обезбедуваат поголема стабилност. Едноставно одржување на отстранливите компоненти погодни за перење во машина за садови. Тавата и корпата за готвење се нелепливи и без BPA и PFOA.