Греалка конвектор дигитална 2000W

4,990 ден 6,390 ден

BXCSH2001E

Има Залиха

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторијата на природен начин без користење на вентилатор. Ладниот воздух од долниот дел на просторијата поминува низ греачите и се исфрла нагоре како топол. Овој циклус се повторува се додка не се постигне саканата температура во просторијата.
Тајмерот од 9 часа овозможува програмирање на апаратот во текот на денот. При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Дигиталниот панел за приказ обезбедува лесен избор на саканата температура.
Прилагодлива температура од 10°C до 35°C.
Погоден за соби до 20 м2.
Има две широки ногарки за висока стабилност и рачка за лесен транспорт.
Ултра тивко работење. Идеална за употреба во текот на ноќта.

Моќност 2000W
Димензии 23x62x43 cm

ИЗЛЕЗНА ТОПЛИНА Номинална излезна топлина – Pnom 1,9 kW Минимална излезна топлина (индикативно) – Pmin 1,25 kW Максимална излезна континуирана топлина – Pmax 1,9 kW ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА При номинална излезна топлина – elmax N/A kW При минимална излезна топлина – elmin N/A kW При “standby” режим – elSB 0 kW ТИП НА РЕГУЛАЦИЈА НА ИЗЛЕЗНА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА Со механички термостат за регулација на собната температура – НЕ Со електонска температурна регулација  –  ДА