Греалка конвектор 2000W

3,590 ден 4,190 ден

BXCSH2000E

Има Залиха

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторијата на природен начин без користење на вентилатор. Ладниот воздух од долниот дел на просторијата поминува низ греачите и се исфрла нагоре како топол. Овој циклус се повторува се додка не се постигне саканата температура во просторијата.
Прилагодлив термостат: Кога греалката ќе ја достигне избраната температура, се исклучува за да ја одржи температурата стабилна, повторно се вклучува доколку е потребно.
Турбо функција за брзо и рамномерно дистрибуирање на топлината. При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Има две широки ногарки за висока стабилност и рачка за лесен транспорт.

Моќност 2000W
Димензии 57 x 23 x 43 cm

ИЗЛЕЗНА ТОПЛИНА Номинална излезна топлина – Pnom 1,9 kW Минимална излезна топлина (индикативно) – Pmin 1,25 kW Максимална излезна континуирана топлина – Pmax 1,9 kW ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА При номинална излезна топлина – elmax N/A kW При минимална излезна топлина – elmin N/A kW При “standby” режим – elSB 0 kW ТИП НА РЕГУЛАЦИЈА НА ИЗЛЕЗНА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА Со механички термостат за регулација на собната температура – ДА Со електонска температурна регулација  –  НЕ