Додаток глава за брусење Multievo

1,499 ден 1,899 ден

MTSA2-XJ

Има Залиха

Додаток глава за брусење Multievo која со 0-7500 вртежи во минута и осцилација од 2мм, дава одлични резултати при брусење во сложени области како: врати, прозорски рамки, первази и други типови дрво. Активирањето со променлива брзина му дава на корисникот висока контрола при работа на различни материјали или површини. Со едно полнење на батеријата од мулти алатката може да се избрусат до 2m² што е доволно за покривање на една ипол врата или 13.5 метри первази. Лесно поставување на брусната хартија за побрзо дејство на брусење, а компактниот дизајн на алатката приближувајки го корисникот до работната површина овозможува поголема контрола при брусењето.
preloader