Додаток реципрочна глава MT350 Multievo

2,799 ден 3,199 ден

Има Залиха

Додаток реципрочна пила за MT350 Multievo. Додатот за прецизно и директно сечење во дрво, метал и пластика. Активирање со променлива брзина кој обезбедува максимална контрола во сите работни задачи. Промената на сечило без дополнителен алат овозможува брза и лесна промена. Мазната рачка и мазниот активирач обезбедуваат максимална удобност.