Дувач за лисја 1850W 190Km/h

5,190 ден

BEBL185-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1850 W
Брзина на дување 225 km/h
Моќ на вшмукување m3
Сооднос при дробење
Капацитет на садот за лисја L
Тежина 2.49 Kg
Должина mm
Висина mm