Дувач/вшмукувач за лисја 2900W 55L 390Km/h

8,690 ден

BEBLV290-QS

Нема Залиха

3 во 1 електрична дувалка, смукалка и дробилка на лисјата и отпадоците во градината. Со моќниот 2.900W мотор, сите листови и отпадоци лесно и ефикасно ќе ги отстраните од вашите тревници и дворови. Интегрираната дробилка ги сече и дроби листовите во 16:1 сооднос пред да ги собере во големата 55L торба-ранец. Комплетно решение за вашиот двор и градина.

Влезна моќност W
Брзина на дување km/h
Моќ на вшмукување m3
Сооднос при дробење
Капацитет на садот за лисја L
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm