Дувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 418Km/h

6,990 ден 9,590 ден

GW3031BP-QS

Има Залиха

Влезна моќност 3000 W
Брзина на дување 418 km/h
Моќ на вшмукување 14.0 m3
Сооднос при дробење 16:1
Капацитет на садот за лисја 72 L
Ниво на бучава 106 dB
Тежина 3.67-5.5 Kg

Овој модел на дувач/вшмукувач на лисја има грбна торба која лесно собира и до 72L отпадни лисја. Ви нуди комфорно управување, благодарение на флексибилното црево, избалансирана тежина и практичнниот систем за празнење на торбата.
Има мотор од 3000W со високи перформанси, прилагодлива брзина на дување до 418 km/h, всисувачки волумен од 14 m3/min како и интегрирана дробилка која ги меле лисјата и отпадоците во сооднос 16:1. Метален вентилатор со посебни сечила за дробење. 2 променливи дела од кои едниот за дување а другиот за смукање и доробење.