Дупчалка вибрациска 500W 13mm брзостезна

3,690 ден

BEH200-QS

Има Залиха

Влезна моќност 500 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-2900 rpm
Удари во минута 49300 bpm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 1.84 Kg
Должина 280 mm
Висина 270 mm

Лесната 500W вибрациона дупчалка со брзо променлива глава е алат кој мора да го поседувате во вашиот дом или работилница. Со 32.300 удари во минута, дупчењето во цигла и бетон е лесно. Променливата брзина на дупчење, регулирана на самиот прекинувач овозможува максимална контрола во работата и прилагодување на условите на работа. Страничната рачка ви дава сигурност и безбедност во работота. Доаѓа спакувана во картонска кутија со странична рачка и граничник на длабочината на дупчење.