Дупчалка вибрациска 500W 13mm куфер

2,190 ден 3,990 ден

BEH200K-QS

Има Залиха

Влезна моќност 500 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-2900 rpm
Удари во минута 49300 bpm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 1.84 Kg
Должина 280 mm
Висина 270 mm