Дупчалка вибрациска 710W
32 пар прибор торба

4,990 ден

BEH710SA32-QS

Има Залиха

Влезна моќност 710 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-2800 rpm
Удари во минута 47600 bpm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 2 Kg
Должина 265 mm
Висина 240 mm