Дупчалка вибрациска 850W 13mm 3.100rpm

5,490 ден

BEH850-QS

Нема Залиха

850W вибрациската дупчалка го има совршениот баланс помеѓу перформансите и практичноста во користењето. Вибрациите со 54.400 удари во минута го олеснуваат дупчењето во цигла и бетон. Со променливата брзина од 0-3.100 вртежи имате комплетна конторола врз работењето. Овој модел доаѓа во картонска кутија, странична рачка и граничник за длабочината на дупчењето. Содржи и бургии за метал 4, 6 и 8mm, и 4, 6 и 8mm за бетон и цигла.

Влезна моќност 850 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-3100 rpm
Удари во минута 0-54400 bpm
Макс. дупчење во дрво 32 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 16 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm